Najbolji hrvatski tamburaši
Navigacija
POČETNA STRANICA
BIOGRAFIJA
DISKOGRAFIJA
ČLANOVI SASTAVA
FESTIVALI
FOTO GALERIJA
TEKSTOVI PJESAMA
AUDIO/VIDEO
KONTAKT
LINKOVI
ARHIVA VIJESTI
NHTV
FACEBOOK
Nastupi, koncerti...

Trenutno nema najavljenih nastupa...
 
 
Danas je
Isprale su kiše
Na ovogodišnjem pitomačkom festivalu, na Večeri popularnih tamburaških skladbi u petak 09.06., nastupit će i Najbolji hrvatski tamburaši koji ove godine slave 30 godina profesionalnog djelovanja.
Nova pjesma nosi naziv "Isprale su kiše", autor teksta je Siniša Doronjga, autor glazbe Aleksandar Homoky, a aranžmana Aleksandar Homoky i Denis Špegelj. Pjesmu ćete uskoro moći poslušati i na našoj stranici. Nakon festivalske večeri, druženje s tamburašima nastavit će se u šatoru. Svi ste pozvani!
Lijepom našom iz Đakova

ZAMIRIŠI SLAVONIJO
MIX (MOJ DOM JE TAMO GDJE SLAVONIJA SPAVA - ŠIRI GRANE ŠOKADIJO SVETA - SLAVONIJO, BISERU HRVATSKE)

Svečani koncert za Dan Branitelja
U povodu Dana Grada Zagreba i Dana branitelja Grada Zagreba, 30. svibnja održat će se svečani koncert na Trgu Franje Tuđmana s početkom u 21h. Nastupiti će Najbolji hrvatski tamburaši i njihovi gosti: Ivo Gregurević, Dražen Žanko, VIS Jane, klapa Kampanel i Zlatko Vitez. Program će voditi Vedran Mlikota.
Intervju iz Glasa Slavonije
Na linku ispod možete pročitati intervju koji je objavljen u Glasu Slavonije. U razgovoru sa Stankom Šarićem najavljeno je, između ostalog, izdavanje novog albuma i obljetnički koncert povodom obilježavanja 30 godina rada sastava.
INTERVJU
Nedavni nastupi
Ovdje možete pogledati zadnjih nekoliko nastupa koje smo imali u proteklom periodu.

PISMO VUKOVARU - OD STOLJEĆA SEDMOG (feat. DRAŽEN ŽANKO) (IN MAGAZIN)IZNAD POLJA MAKOVA (IN MAGAZIN)UZALUD VAM TRUD SVIRAČI (feat. MLADEN BODALEC) (IN MAGAZIN)NE DIRAJTE MI RAVNICU (IN MAGAZIN)SVE ĆU PRODAT SUTRA (LIJEPOM NAŠOM - CERNA)

Doček Nove u Zagrebu
Na Trgu bana Josipa Jelačića možete ispratiti Staru godinu, uz sjajnu postavu glazbenika. Program na glavnom zagrebačkom trgu počinje u 20 i 30 sati uz glazbu DJ.a. U 21 sat na pozornicu stižu Najbolji hrvatski tamburaši, dok Jacques Houdek nastupa od 22 sata. Vanna će svoje najpoznatije hitove pjevati od 23 i 10, te nas u Novu 2017. zajedno s Jacquesom Houdekom uvesti velikim hitom "Tek je 12 sati". Uz tradicionalni vatromet u ponoć slijedi i čestitka gradonačelnika Milana Bandića koji će zajedno sa sugrađanima odbrojavati posljednje minute stare godine. Od pola sata iza ponoći sve okupljene zabavljat će Psihomodo pop.
Pismo Vukovaru
"Pismo Vukovaru" naša je nova pjesma koju poklanjamo Gradu heroju u povodu 25. tužne godišnjice. Autor glazbe i stihova je Mario Vestić, dok su se za aranžman pobrinuli Denis Špegelj i Ivan Šarić.

PISMO VUKOVARU

 
 
Izdanja

Designed by Go-Go Admin Dino Koić 2017. © Najbolji hrvatski tamburaši
Stranice su prilagođene za ekransku razlučivost 1024x768 i Internet Explorer 5 ili noviji.