Najbolji hrvatski tamburaši
Navigacija
POČETNA STRANICA
BIOGRAFIJA
DISKOGRAFIJA
ČLANOVI SASTAVA
FESTIVALI
FOTO GALERIJA
TEKSTOVI PJESAMA
AUDIO/VIDEO
KONTAKT
LINKOVI
ARHIVA VIJESTI
NHTV
FACEBOOK
Brojač posjeta
 
 
Danas je
Koncert u sjećanje na Damira Mihovca
25. travnja 2016. godine sa početkom u 20 sati pozivamo Vas na najveći tamburaški koncert posvećen ponajboljem hrvatskom tamburašu Damiru Mihovcu Mikiju koji nas je napustio poginuvši u prometnoj nesreći 26. rujna 2015. godine. Koncertom "Nek noćas pjesme plove" prisjećamo se rada i djela pokojnoga Mikija. Karte po cijeni od 60kn i 80kn možete pronaći na sljedećim mjestima:
Blagajna KD Lisinski, Restoran Staro Gnijezdo, Markuševečka cesta 150, Markuševec, Vinska klet Kurtalj, Nova Ves
Sudionici koncerta su: Ex Panonia, Gazde, OSDS, Šarmeri, Tamburaši za dušu, Najbolji hrvatski tamburaši, Dike, Miroslav Navračić, Mustafa Šantić, Miki tribute band, Sanja Hajduković i Stjepan Jeršek - Štef.
Gostovanje u IN Magazinu
Najbolji hrvatski tamburaši gostovali su 29.01.2016.godine u emisiji IN Magazin Nove TV.

GOSTOVANJE U IN MAGAZINU

Tamburaši u čast Zdenku Runjiću
Pod pokroviteljstvom Brodsko-posavske županije, Općine Garčin i Hrvatske radiotelevizije u Garčinu je 15. prosinca 2015. upriličeno snimanje glazbeno – scenskog spektakla 'Lijepom našom', na kojem su i ove godine nastupili prestižni hrvatski izvođači tamburaške glazbe: Najbolji hrvatski tamburaši, Slavonske lole, Šima Jovanovac, Stjepan Jeršek Štef, Igor Delač, Berde band, Slavonski Dukati, Slavonia band, Bosutski bećari, te brojni drugi tamburaški sastavi i KUD-ovi. Već tradicionalno, na ovoj manifestaciji, okupljene je pozdravio župan Danijel Marušić koji je i sam zapjevao uz pratnju tamburaša. Dan kasnije, 16. studenog, u istoj dvorani u Garčinu je održan posban koncert pod nazivom 'Tamburaši u čast Zdenku Runjiću', večer pjesama i skladbi najpoznatijeg hrvatskog autora. Malo je poznata činjenica da je Zdenko Runjić rođen upravo u Garčinu, što je i glavni povod održavanju ove manifestacije. Načelnik općine Garčin, Mato Grgić zahvalio se Zdenkovoj obitelji i voditelju Branku Uvodiću što su pristali na njihovu zamolbu za organiziaciju ove uistinu posebne večeri, jer, kako je dodao, Garčinci se ponose činjenicom da jeZdenko Runjić doajen hrvatskih dalmatinskih pjesama i melodija, ali i glazbe općenito, do svoje treće godine živio u Garčinu, kada je odselio s roditeljima u Slavonski Brod, a kasnije u Split, te je da zaslužio da mu tamburaši naprave ovakvu jednu glazbenu posvetu.

TU NON LLORES MI QUERIDA

Štitarska noć
Drage Štitaruše i Štitarci ma gdje bili!
Dragi prijatelji Štitara i štovatelji Slavonije, slavonskih običaja i tradicije kao i izvrsne tamburaške glazbe!
Pozivamo vas na ŠTITARSKU NOĆ koja će se održati 30. siječnja 2016. godine s početkom u 20,00 sati, u restoranu Gastro Globus, Zagreb, Avenija Dubrovnik 15.
U programu nastupaju NAJBOLJI HRVATSKI TAMBURAŠI i gosti.
Cijena ulaznice iznosi 230,00 kuna. Ulaznice možete rezervirati na mob.: 091/950-1705, na facebook profilu ili putem e-mail adrese:etnota@gmail.com i mira.cenan@gmail.com.
Uplatu možete izvršiti na žiro račun Udruge Etnota:
HR4423600001102376157 s naznakom za Štitarsku noć /Uplata iz Hrvatske/ i uplatom iz inozemstva:
SWIFT (BIC): ZABAHR2X HR4423600001102376157.
Radujemo se vašem dolasku i želimo Vam sretnu i uspješnu Novu 2016. godinu uz obilje zdravlja, ljubavi i sreće!
 
 
Izdanja

Designed by Go-Go Admin Dino Koić 2016. © Najbolji hrvatski tamburaši
Stranice su prilagođene za ekransku razlučivost 1024x768 i Internet Explorer 5 ili noviji.